Have haves. Igen.

Søndag pakkede jeg det pinke lyn og Prinsen. Vi har nemlig ikke vildt meget natur at fylde have ud med. Men det har Min Mutti og Papa. De har virkelig meget. Og deler gerne ud. Derfor delte jeg frygtløst bil med 3 store husedderkopper på vej til Hørning. Og ja - katastrofeblink er OGSÅ til når chauffør panisk tæver livet ud af 10 cm sort ondskab med iPhone. Ad. Ad..

Vejen hjem blev tilgengæld, mere fredeligt, delt med 2 tons stauder og 1 mariehøne.

Og så roser jeg dagligt mig selv for at have købt Prinsens regntøj i størrelse 2 år. Billigt sidste år på Zalando. I kvalitet der kan holde til ALT. Selv full-body-bad i fuglepool'en. Og i størrelse hvor der er plads til både velourbukser og eccostøvler. Og at det forhåbentligt også kan klemmes op over de buttede babyknæ til foråret. For hold op det suger penge at forberede til vinter-udendørs-aktivitet.

 

Synes godt om

Kommentarer

Lone Sole,
Ja. Og andres have skal man heller ikke selv passe selvom jeg klart glæder mig til at vi finder stedET med havEN og pladsEN
solespointofview.wordpress.com
lutterlove,
Reblogged this on <a href="http://lutterlove.com/2013/09/28/have-haves-igen/" rel="nofollow">Lutterlove</a> and commented:
Årh, hvor hyggeligt! Det er skønt med en have at besøge, når man ikke selv har en! Vi lufter også os selv i svigerforældrenes have snart 😊
mollerbonde.wordpress.com
Lone Sole,
jeg gør det samme. Sådan én vil jeg også have.
solespointofview.wordpress.com
line
,
Elsker dine forældres have ♥♥