Goddag til tirsdag

Jeg ved godt at det menes pænt, når sætninger som 'så slipper I også for at det besvær med at rense flasker', 'det er bare så nemt, maden er lige ved hånden (brystet), når det skal bruges', 'det er hyggeligt! Nyd det...' slippes ud i fri plenum, som en hyldest til amning.
Men det er helt sikkert ikke messet af dem, der i nat havde selskab af skrigende baby, hængende i brystpartiet. Det er helt sikkert heller ikke dem, der i ren afmagt fik vrisset 'AMME!', til Mortens velmenende spørgsmål om, om det var noget han kunne gøre. Undskyld altså. Faktisk overhovedet ikke fair. Jeg er som sagt ikke særlig god, hverkens som kone, mor eller menneske generelt i tidsrummet 23-7, medmindre der involverer asti og dans på bordene forståes.

Jeg aner stadig ikke hvorfor vores mindste kærlighedsbarn havde forvandlet sig til skrigende monster med skarpe negle. Han var helt fin og sig selv, da han drattede omkuld helt mælkehøj kl 21:30. Derfor troede jeg bestemt også, at vores ur i stuen var gået i stå, da jeg missede med øjnene og så at klokken var 22:50 ved første fodring. Jeg var helt sikker på, at mit ur i soveværelset havde vist 2:50... Så er natten ligesom i gang. Christ altså. Og det er altså begrænset hvor opkvikkende grøn the er, lige meget mændgen. Jeg har en hel sending koffeinfri kaffe og espresso ventende henne i postboksen, og vil forsøge med noget placebo. Duften og lyden af Tassimo'en der brygger, vil muligvis være nok til at kvikke op (tænkte nogen mennesker aldrig nogensinde).
  • Arthur

Synes godt om

Kommentarer