Fore!

Er i gang med 2. runde aftensmad. 1. runde røg sammen med mascara, værdighed og troen på at det bliver bedre. Havde heldigvis valgt bløde og let fordøjelige fødevarer hele dagen. Incl æblejuice. Det sidste var klart fejldisponering.
Ellers har vi haft en fin dag. Arthur har været luftet på golfbanen, og denne gang formåede han at undgå at skyde mig ned. Samt imponerer tilskuere over ordforråd indenfor golftermer. Jeg nævner i flæng '7'er jern' 'tee' og 'fore...!' Det sidste er især sjovt, hvis man er klar over, at det kun råbes når golfbolde virkelige er på afveje, og man straks skal smide sig på jorden for at undgå død og ødelæggelse.
Håber jeres søndag har været god ved jer.
  • Arthur

Synes godt om

Kommentarer

Marina / cand.mor,
Hehe, hvor skægt. Røg nogen på den?

Kan huske, hvordan min mand, første gang jeg var med på golfbanen, belærte mig om, at det må man IKKE råbe bare sådan lige for at teste folks reflekser!
www.candmor.dk
Marina / cand.mor,
Retningsbedømmelse må man sige er ret vigtigt inden for golf 😊

Nej, tak det gør han faktisk ikke. Jeg tror i grunden ikke, at han har været ude at spille mere end et par gange i 2014, men tak fordi du tænkte på os (/ham).
www.candmor.dk
Lone Sole,
Altså det var tæt på! Og nej man må nemlig ikke råbe for sjov. Til gengæld blev jeg ikke skudt ned af ham, og på den måde er jeg ret stolt. Mangler din mand noget golfudstyr? Vi har lige nu stuen fuld af bags og alt andet. Morten har fået til opgave at nedbringe mængden af udstyr, som boede hjemme hos hams forældre. Det er altså meget!
solespointofview.wordpress.com