For tiden

- Har Asger i dag (!) smidt støttehjulene. Hej hej sidste rest af baby.

- Har jeg formået at få opsat en webshop, der faktisk virker! Så så man mig som tekniskgeni. Der dappede rundt i huset i ren begejstring. Arthur døde af pinlighed. Sorry.

- Er jeg usikker på hvilken vej sommeren egentlig tager. Er jeg den eneste? I går sad jeg og inhalerede kaffe iført tørklæde og dyne på terrassen, og i dag spiste jeg brunch med min papa i solskin og svedte.

- Væddede drengene indbyrdes om hvem der turde løbe flest omgange omkring huset. Nøgne. Jeg tabte in absentia. Asger vandt. Hold op, barnet ser blegt ud i direkte sollys.

- Er 4 pepsi max om dagen ikke i nærheden af at være nok. Nogen der skal omkring Die Gränze snart? I morgen evt?

- Er jeg åbenbart en klimatosse. Men helt ærligt, hellere det end så meget andet.

- brevstemte jeg sidste tirsdag, og zoner helt ud hver gang der er valgdebatter. Hvilket sker i skrivende stund. Hvem viser ham den ubehagelige type ud? Ham der får DF til at ligne skolepiger...

- Er Gizmo nu døbt. Theodor. Heldigvis er han stadig min. Gizmo. Og i dag åd ham både mine fingre og min taske. Han ligner ret meget de to andre.

- Er mit blandselv slik forbrug ude af kontrol. Problematisk. Ikke på grund af bikiniformen, for den er heldigvis virkelig taknemmelig, men mere fordi mine smækbukser strammer. Vanvittig uholdbart.

- Er lakridspiber vel teknisk set ikke blandselv....

- Husker I lige at stemme allesammen, ikk? (og hvis man ikke ved, om man vil stemme Nye Borgerlige eller Stram Kurs, så må man gerne sætte kryds ved begge to. På samme seddel. Ingen problemer.)

Synes godt om

Kommentarer

jmi@teknologisk.dk
,
hellere klimatosse end landsbytosse