For tiden

For tiden...

- har jeg fundet julemusikken frem, og jeg skal love for at det bliver hørt noget Last Christmas.

- og spist lakridspiber. Kan overhovedet ikke styre de priser de holder på det sort guld ved grænsen. Har lager på størrelse med Bornholm. I skrivenden stund, forståes.

- starter jeg på negleteknikeruddannelse efter nytår. Nu sker det, og så må det ligesom brist eller bærer (flyv for fanden, FLYV)

- skal Asger stramme gevaldigt op på sine sovevaner. Nu. Ellers kommer Julemanden ikke med gaver.

- skal mit næste job inkludere fri kaffe og massage.

- kan jeg underligt nok ikke finde på gode blogindlæg. Det har jeg aldrig oplevet før, men mit hovede er gået lidt i stå. Er muligvis tanken om snarelig opstart hos jobcenter. Magter det faktisk ikke.

- magter jeg på ingen skala heller ikke folk, der siger 'det skal nok gå, du finder noget'. For de sidst 8 år har jeg ledt efter noget. Det er i sagens natur gået dårligt.

- er jeg misundelig på folk, der kan blive fritstillet på deres job. Min opsigelsesperiode føles som noget uendeligt, der aldrig stopper.

- har jeg til gengæld optur over mit negleprojekt. Man må jo bare opfinde godt job til sig selv, når andre ikke gør det.

- kan jeg overhovedet ikke forholde mig til at det allerede er den 8.12. Mangler alt til julegaver. Også til mig selv. Faktisk vigtigt.

- skal hele verden holde op med at poste og tagge mig i '7 dages sort og hvide billede uden tekst'.

- så jeg en video med brandmænd og kattekillinger. Det holder til gengæld 100.

- har mine drenge købt en LEGO julekalender til mig. Dagens daglige optur - dur meget bedre end de der chokoladekalendre.

- er min sølvpalliet-blazer stadig det bedste overtræk jeg nogensinde har gjort.


Synes godt om

Kommentarer

Line
,
Du har glemt en. Du spreder en masse glæde til en masse mennesker ❤
solespointofview
solespointofview,
Du er sød altså <3
nouw.com/solespointofview