Fødselsforberedelse vol. 2 #3

Undskyld på forhånd, hvis man sidder derude og tænker at det stikker lidt af nu. Men jeg har ikke så meget andet at lave for tiden.

MEN! Hvem er målgruppen til de selvhjælps fødebøger?!
Efter at have været inde på en tråd på Facebook, steder for al god evidens baseret information, hos et af de større babymagasiner, har jeg fundet dem! De findes altså.
Her lød spørgsmålet på, hvad vi gravide damer så mest frem til ved fødslen. De flest havde svaret det åbenlyse, 'at få det overstået' hvilket jo er svært ikke at være enig i.
Men men men der var også enkelt svar, som jeg simpelthen blev så glad over. For lige her bor de mennesker der tror på krystaller, healing og røgelsen og al dens væsen.
Blandt andet var der en, der glædede sig til at mærke babyen i fødekanalen. Citat slut.
Og en anden der indrømmede at hun nok var romantisk anlagt, men at højdepunktet efter 9 måneder måtte være at dele fødekar med manden, der skulle tage imod ungen, hvorefter de skulle sidde tæt og mærke hvordan kærlighedens bånd ville binde dem sammen. Det er uden tvivl det vildeste jeg har læst længe. Og jeg skal selvfølgelig ikke være dømmende, men altså, jeg håber virkelig at de får en god fødsel. Begge to. Med eller uden kontakt til fødekanal eller mand iført speedos i fødekar.

Synes godt om

Kommentarer

Lone Sole,
Åh ja. Har lige googlet det. Shit det er langhåret. Uden at min første fødsel var speciel hård eller lang, så vil jeg mene at den var ret langt fra at være ogasmisk..!
solespointofview.wordpress.com
Lone Sole,
Jeg er enig! Aldrig om Morten skulle dele badevand med mig på den måde! Jeg ved slet ikke hvad damen har tænkt på. Hendes ide om fødsel er ihvertfald ret naiv...
solespointofview.wordpress.com
Michal
,
Har du hørt om 'orgasmic birth'? En veninde gjorde mig opmærksom på det da jeg var ved at nå min termin.... Der er jeg godt nok også stået af for længe siden!!
Marina / cand.mor,
Jeg siger det ellers aldrig, men nu er jeg nødt til det - OH MY GOD! Hold nu kæft altså. Ikke om jeg fik min mand til at sidde i et fødekar med mig for at tage imod et barn i lunkent vand fyldt med blod, sved, kropsvæsker og tis og måske også en lille prut. Omend er der også nogen, der spiser moderkagen sammen bagefter, so who am I to judge?
www.candmor.dk