Fødselsforberedelse vol. 2 #2

Jamen hvilke krystaller er så the shit for tiden, sad du sikkert og tænkte efter sidste indlæg. Sese - jeg har lavet lidt forarbejde for de interesserede i en 'lynguide til krystaller'.

Almandin: Står for styrke og drøjhed, god til længere eller vanskelige handlinger. (3-4 stykker af dem, tak)
Citrin: kan igangsætte aktivitet og handling. Genskabe positivt og afslappet sind samt dæmpe nervøsitet og stress. (først efter uge 36, men så skal den godt nok også bare sende 'igangsættende aktiviteter' af sted)
Diamant: kan forstærke din energi. Ordet betyder Uovervindelig og diamanten kan hjælpe med at slippe Lyset ind i livet.
Granat: kan give dig kraft og ny energi. Menes at kunne tiltrække en partner samt indeholde en vild og passioneret energi. (Troede ærlig talt at det var en bombe, men pyt, 2 af dem)
Kyanit: Åbner kroppen, skaber modtagelighed, skal aldrig renses, optager ikke negativ vibrationer. (giver sig selv, rimer også på kryptonit, så det må virke.)
Solsten: Giver fremgang i kærlighed, og sexlivet, god ved intime stunder.(Først til bagefter forstås, ikke under fødsel!)


Endvidere siges det (åbenbart) at upolerede krystaller virker bedre end polerede. Her røg chancen for at trumfe ny diamantring igennem. Damn'it også!

Nu er spørgsmålet bare, hvilke skal jeg vælge?

Synes godt om

Kommentarer

Lone Sole,
Du siger kloge ting, Agnete
solespointofview.wordpress.com
Lone Sole,
Jeg undersøger lige det der med lyset. Lyder ret omfattende!
solespointofview.wordpress.com
Marina / cand.mor,
Elsker det her, Lone!! 😊

Jeg vil sige A, C, G, K og D (selvom jeg har det lidt stramt med formuleringen "at slippe Lyset ind i Livet" - hvad filan, vil det sige?)
www.candmor.dk
Agnete Larsen
,
Lone - jeg synes, du skal vælge diamant. Den er holdbar og kan anvendes også efter fødslen!
Måske skal du lade Morten vælge den? Kh Agnete