Flytning. Runde 1

Det må være med flytning som med fødsler; man glemmer fuldstændig hvor ondt det gør, indtil man står midt i det. Igen. Men nu hvor det er overstået, så er det jo helt fantastisk. Og vi er flyttet ind i Silkeborgs bedste hus (det er altså tættere på virkeligheden end man sådan lige skulle tro), imens vi venter på en byggetiladelse, mild vinter og vupti...til vores eget hus er færdig. Jeg føler mig svineheldig. Og vores afkom er lykkelig for mere plads (vi trængte), deres kæmpestore legeværelse (masterbedroom har garantrisse aldrig haft så meget legetøj in action før) og legeplads lige udenfor vores hoveddør (dét er nemt). Vi har aftalt ikke at købe nye møbler førend vi lander i vores eget, og selvom det virkelig er fristende, så har jeg kun været i IKEA for at proviantere det mest nødvendige, såsom grønne planter, lammeskind og opbevaring. Fuldstændig uforsvarligt at slippe mig løs derinde. Alene. Kun iført lillebitte alto, minimal muskelmasse og massivt overtræk.

Men tænk engang, vi gør sørme det hele igen om 7-8 måneder. Oh the joy... oprydning i al vores lor...værdigenstande coming virkelig meget up. Ahem....Godt vi har Verdens Bedste Flyttehold, der helt sikkert ikke skal noget i Påsken næste år. De er sikkert også fænomenale til både rullegræs og havefliser.

Jeg mangler stadig mine briller, der benyttede lejligheden til at trække stikker og forlade skuden. Og vi har lige nu fordelt indbo på samtlige 280 m2. Og jeg er ikke engang sikker på, at de er her. Jeg har forsøgt at kalde op dem, og har også kigget meget insisterende på Asger og bedt ham hoste op med, hvor de er kravlet hen. Intet virker.
Steder med briller der ikke der koster en månedsløn? I skal virkelig ikke holde jer tilbage med at tippe mig.
 
  • Arthur

Synes godt om

Kommentarer

Lone Sole,
Lone Sole,
Vi er simpelthen også glad for det. Sådan en helt ok midlertidig bolig. Du er advaret! Jeg holder dig op på det, hvis vi mangler. Du er sikkert lige så stærk som mig. Altså virkelig stærk 😃
solespointofview.wordpress.com
Liselotte
,
Er du vimmer, det ser lækkert ud. Øv med brillerne.
Hvis I er short on staff i påsken, siger du bare til. Jeg har allerede taget fri, og er pisse stærk
Glæder mig til byggeriet går i gang (og til forhåbentlig at kunne følge lidt med) ☀️
Line
,
Vi skal nok give en hånd næste gang..