Ferieplaner - at smide bleen og skippe middagslur

Ja, det er selvfølgelig lidt af en overskrift. Og dem der nu sidder med helt forkerte billeder på nethinden, undskylder jeg selvfølgelig for. Det er Arthur, der tales om, hvis nogen skulle være det mindste i tvivl...

Mission 'ingen middagslur' og projekt 'smid bleen' er sat i gang. På samme tid. Og hvis man på papiret tænker at det da vist er liiige meget på en gang, så kan jeg afsløre, for de intresserede, at det er endnu værre i praktis... Middagsluren er erstattet af pause med ramasjang mysteriet i sofaen. Og det holder altså. Og ham der Christian er altså også ret pæn. Og Arthur sover så dejligt hurtigt om aftenen, så den del af Livet Som Stor Dreng virker. Men det der med bleen. Christ altså det holder hårdt. Godt vi har tørretumbler. Og dem, der vil fortælle at han bare ikke er klar, de har måske ret. Bevares, vi er jo nye i det her forældregame. Men dem der kender Arthur godt, ved også at han kan være ret doven. Og det er altså oftest fordi han ikke gider, at han ikke når ud på wc'et.

Med disse ord er vores ferie i haven med forhåbentligt godt vejr, skudt i gang. 14 dage med masser a tid, ingen planer og masser af overskud (jo!) starter nu.

Og sov så for satan, Asger!

Synes godt om

Kommentarer