Fejl man som mor begår tit og ofte

Sidder med en træt Prins, der har været med til alt for meget i dag. Vi lagde ud med babysalmesang. Egentligt for hans skyld. Det skulle jo være så godt, men kunne godt fornemme allerede hjemmefra, at det i dag var mest for min skyld. Men når man nu er meldt til, så er det også ud af fjerene og af sted. Så jeg vækkede sovende baby, hvilket var fejl nummer 1. Aldrig prikke til sovende baby. Han var selvfølgelig sulten og vi var selvfølgelig også lidt sent på den. Åbenbart naturlov nummer 1 herhjemme.
Så jeg udskød mad de 15 minutter det tog at køre til Kirken. Fejl nummer 2. Aldrig sætte sulten baby i bilen.
Fejl nummer 3 og 4 må være at tro, at der var forståelse fra Prinsen side om, at det var i den gode sags tjeneste 'liiige at vente' til vi kom frem. Fejl nummer 5 må være at bruge ord, der ikke var særlig kristelige i våbenhuset, da mad ikke vil op af tasken. Undskyld.
Var til gengæld ret overskudsmor, der gav flaske og sang med, mens de andre babyer lå og salmesang den på bløde røde madrasser. Og grinede kun lidt, da Prinsen afprøvede akustikken ved at sende bøvs af himmelske dimensioner ud i Guds hus. Var også god mor, der, mens de andre dansede, kiggede på lysene i loftet med baby på madrasserne. Ingen stress eller store ambitioner om evner for en 2 måneders Prins. Lysene var også pæne. Og interessante.
Fejl nummer 6: aldrig tro at man kan liste ble af drengebaby, uden at denne benytter lejligheden til at sende stråle med snigeskyttes præcision. Mod mig. Hos lægen. Fejl nummer 6 opvejes dog af at være utrolig omsorgsfuld mor, der ringer til læge og er bekymret over babys vejrtrækning. Og får akut tid hos selvsamme.
Fejl nummer 7 var at tro, at Prinsen ville vise hvilke lyde der bekymre, til lægen. Dog er han nu undersøgt ret grundigt og fik ny tid om 14 dage.


Nu drikker jeg kaffe til lyden af høje snork fra sofaen, og er bange for, at fejl nummer 8 bliver at tro, at jeg kan flytte Prinsen over i barnevogn, sovende, og trille på apoteket. Vi skal have fingre i dråber 'der kan ødelægge store prutter i tarmen og lave dem til små prutter'. Tak til pædagogisk læge. Lugter de så også mindre?

Hvad har I lavet i dag?

Synes godt om

Kommentarer