Fastelavn - kommer det også altid bag på dig?

Så er det (lige om lidt) fastelavnstid.

Og hvis du – ligesom mig – hvert år bliver lige overrasket over det. Og ikke vil sende dit afkom af sted som spøgelse (I ved, det hvide lagen med to huller) igen, så kommer her forslag til hurtige løsninger, som kan laves uden de store symaskineevner.

Selv tak.


De her burde selv jeg kunne lave. 2 plastikflasker, tape og dykkerbriller. Asger bruger stadig sut, og den kan jo fint forbindes til iltflaskerne med en gummiledning – et voila han er klar til dyk.

Pokemon go baby. Jeg har fundet skjoldet her på eBay. Ret pebret, desværre, men jeg syntes simpelthen ikke det var til at stå for. Blomsterpotten, til gengæld, den kræver en tur i Jysk og Tiger/ Søstrene Grene. Bum. Alternativt et smut forbi den lokale kolonihaveforening.

Her er to der kan klares overnight. Gennemsigtig plastpose, balloner og skilt med Skittles eller jelly beans. Tyv kræver sort/hvidt tøj og en pose – stofnet eller hvid plastpose.

Arthur vil være batman, og jeg skal skaffe grå gamasher, så er den hjemme. Som drengemor har man vel altid Batman-tøj på lager, og vi har både kappe og maske. Og Arthur har selv blå underdrenge og grå trøje. Asger bliver dykker. Det er jeg næsten sikker på.

Og hvis du gerne vil købe dig fra ansvaret (og det vil jeg tit gerne, bevares), så er der her nogle forslag. Disse kan allesammen købes her.

Alle billederne er fundet på pinterest.com

Synes godt om

Kommentarer

Line
,
Næææææ ❤❤❤❤
Amalie
,
Jeg er vild med jelly beans posen! ❤
solespointofview
solespointofview,
JA det er jeg også! Det er det vi skal være til næste år 😃
nouw.com/solespointofview