Et gensyn med

På opfordring kommer hermed indlægget om krystaller og deres fantastiske egenskaber. Hvis du undrer dig over hvorfor det pludselig kom til at handle om sten, kan du med fordel læse med her og her.
Som en slags servicemeddelse indenfor fødselsforberedelse.

Selv tak.

FØDSELSFORBEREDELSE VOL. 2 #2

Jamen hvilke krystaller er så the shit for tiden, sad du sikkert og tænkte efter sidste indlæg. Sese – jeg har lavet lidt forarbejde for de interesserede i en ‘lynguide til krystaller’.

Almandin: Står for styrke og drøjhed, god til længere eller vanskelige handlinger. (3-4 stykker af dem, tak)
Citrin: kan igangsætte aktivitet og handling. Genskabe positivt og afslappet sind samt dæmpe nervøsitet og stress. (først efter uge 36, men så skal den godt nok også bare sende ‘igangsættende aktiviteter’ af sted)
Diamant: kan forstærke din energi. Ordet betyder Uovervindelig og diamanten kan hjælpe med at slippe Lyset ind i livet.
Granat: kan give dig kraft og ny energi. Menes at kunne tiltrække en partner samt indeholde en vild og passioneret energi. (Troede ærlig talt at det var en bombe, men pyt, 2 af dem)
Kyanit: Åbner kroppen, skaber modtagelighed, skal aldrig renses, optager ikke negativ vibrationer. (giver sig selv, rimer også på kryptonit, så det må virke.)
Solsten: Giver fremgang i kærlighed, og sexlivet, god ved intime stunder.(Først til bagefter forstås, ikke under fødsel!)


Endvidere siges det (åbenbart) at upolerede krystaller virker bedre end polerede. Her røg chancen for at trumfe ny diamantring igennem. Damn’it også!

Nu er spørgsmålet bare, hvilke skal jeg vælge?
  • Arthur

Synes godt om

Kommentarer

Lone Sole,
Jeg er helt med dig! Jeg var sindsyg til sidst. Og hvis du spørger Morten, så var han nok også ved at være fyldt op med gravid kone. More IS more!
solespointofview.wordpress.com
Marina / cand.mor,
Så for filan, så må jeg hellere klæde mig efter "more is more" på smykkefronten! Hold kæft, hvor er jeg i grunden utålmodig lige nu, så tak for gensynet.
www.candmor.dk