store drenge og ninjamor

Vi har simpelthen haft den bedste weekend, mig og drengene. Pludselig går det jo op for én, at man har store drenge, der faktisk kan underholde sig og hinanden. Ja, indtil én af dem slår den anden med en lego, men i det store billede, så er dagene forløbet i god ro og orden.

Klip til for 2 år siden, hvor jeg havde en hidsig baby og en 2 årig og massivt søvnunderskud og dito mangel på overskud. Det.Var.Så.Hårdt. Og hvis nogen så meget som hviskede 'at det bliver nemmere med tiden' ristede jeg dem. For jeg kunne overhovedet ikke se, at det blev nemmere eller lettere eller noget som helst andet, der rimede på søvn, overskud eller selvkørende unger.

Men altså, man har jo en overbevisning, indtil man får en anden. Og denne weekend har leveret 'nemmere med tiden'-løfterne. Vi har gravet i haven, spillet bold, jeg har fået kaffe, Asger har frivilligt sovet til middag, der har været strøm på iPad'en til pausetid med Arthur (ja, jeg er jo ikke overmenneske, vel?! Jeg køber mig altså gerne til 1 times fred med elektronik som bestikkelse...) og det var været godt vejr. Helt ærligt, så er det ret mange komponenter, der har spillet sammen de sidste 48 timer.

Tak.Synes godt om

Kommentarer

Linne
,
Sådan nogle weekender er altså bare guld værd! Dejligt at høre at det går fremad:-)