Efterfødselsforberedelser take 1

Har I set priserne på pænt ammetøj? Jamen helt ærligt. Kan faktisk godt erindre noget om, at der gælder junglelov, når man har med priserne på need-to-have-items i forbindelse med graviditet og babyer. Ikke nok med at man vokser ud af hele ens garderobe, når man agerer værtsorganisme for en baby, bagefter kræves der også ny garderobe til ny og blød krop, inden man kan skrue sig ned i normal og vant tøjstørrelse igen. Ja og hvis man ammer, så kræver det også nye indkøb af tøj, som man ikke altid vil bruge igen, når man er færdig med den tjans. 3 stadier af tøjshopping, hvor man bruger penge på tøj, der ikke rigtig kan bruges i ens basis garderobe, når der er normale tilstande igen. Og lad os bare være ærlige, graviditetstøj er tit ret stilforladt. Hvorfor for eksempel alle de print til midt på maven? Hvem går i den slags normalt? Og strømpebukser med gigant-syninger, 2 styks, henover maven? Og nu kan jeg afslører at tøj, der sælges som ammevenligt er i samme kategori - ja medmindre man virkelig har spenderbuksen på. For selvfølgelig kan man købe sig til god stil, men hold op nogle priser. For tøj der helt sikkert ikke får mig til at se hverken tyndere eller højere ud anyway.

Jeg har undersøgt lidt løst omkring pænt tøj til amning. Og helt ærligt, det er jo ikke pænt ret meget af det. Efter at have overlevet i blødt, strækbart tøj alt for længe, så skal man som minimum forlange, at næste skifte bliver til noget pænere. Uden at flå inderforet ud af ens bankkonto. Jeg har investeret i en lækker top fra youandyou, som jeg glæder mig til at bruge. Og hvis den er pengene værd, så supplerer jeg nok med 1 - 2 stk til.

Gode råd, steder at kigge, steder at købe, andet? Smid gerne lige en kommentar.

Så lillebitte var nogen engang. Og lækker.
Glæder mig til lige om lidt igen at sniffe baby.
  • Arthur

Synes godt om

Kommentarer

Pernille
,
Jeg har set rigtig mange i sygruppen på fjæsen, som har lavet en amme-overskæring på deres jerseykjoler - det ser altså rigtig godt ud. Og behageligt. Jeg smider dig lige et par billeder i en PB. 😊
Lone Sole,
Fedt. Jeg vralter i h&m! De har også priser hvor vi alle sammen kan være med.
solespointofview.wordpress.com
blondinemor,
Jeg har været fuldt tilfreds med H&Ms ammetoppe 😊 De er dog meget små i det!
www.blondinemor.dk
Lone Sole,
Tusind tak. Jeg kigger straks!
solespointofview.wordpress.com