Det skulle bare være en stille dag

I går skulle bare være sådan en rolig dag, efter at tirsdag var ret hård at komme igennem. Derfor havde jeg kun planlagt stille og rolig kaffe-aftale med Folke, der medbragte is, efterfulgt af rutine besøg hos læge med Arthur.

Klip til lægeværelset, hvor Arthur sidder lige så stille, som kun mænd gør, når to plastikhandsker holder om de ædleste dele. Det vi troede var et slag fra scooter, viser sig måske at være en drejet testikel. Og det udløser direkte billet til Børneafdelingen i Viborg. Nu. Klokken midt i myldretid. Og når man i telefon med nogens far, hurtigt siger 'akut tur til Viborg' og noget med 'scanning af kugler' - så kan fremvisninger være fremvisninger, og 15 minutter efter var vi alle 3 samlet i Opel'en. Nogen med sut, andre iført kæmpe spørgsmålstegn og forbud imod at google 'drejet kugleleje i skridt'.

De var heldigvis virkelig gode og effektive på Børneafdeling. Og Arthur fik charmet både sygeplejerske, læge og læge-praktikant, der alle gerne ville se hvordan man hopper ned af skamler, og som var mere end villige til at puste sæbebobler. Og nå ja, også rigtig gerne ville se ham uden ble. Måske mest det sidste. Men hold nu op, de var seje til ham. Uden stress eller med hurtige bevægelser.
Efter et par timer blev han frikendt. De kalder det 'vandbrok', og umiddelbart ikke noget alvorligt.
Heldigvis. Vi blev faktisk lidt bange undervejs.
  • Arthur

Synes godt om

Kommentarer

Lone Sole,
Ja man når lige at tænke hurtigt. Havde faktisk pakket lyn-taske til hvis han blev indlagt akut. Der er altså lang at køre frem og tilbage fra Viborg!
solespointofview.wordpress.com
line
,
Shit en forskrækkelse
Godt at han tog det så godt og at alt lå som det skulle...lille mand