Det der økonomi...

Som om det ikke var alvorligt nok at starte alle SoMe platformene op, så smider jeg lige en bombe:

Selv hvis du er selvstændig på hyggebasis, og HAR tjekket om du skal betale moms (hint: det skal du ikke hvis du omsætter for under 50.000 kr. årligt), skal der stadig betales skat af dine indtægter.

Jeps, Skat, moms, regnskab, bilag, betalingsløsninger, indkøb ... Ærlig; det er ikke min stærke side.

Derfor ha jeg købt mig til systemer der fixer, næsten, alt for mig.

Dinero: jeg har pro udgaven. Mit regnskabsprogram, der 4 gange årligt fortælle mig hvad jeg skal betale i moms (ret vigtigt). Jeg tager billeder af mine kvitteringer og uploader dem. Alle mine faktura på mail, kan jeg gemme derinde også. Dinero snakker også sammen med iZettle, mit kassesystem.

iZettle: en app der bor på min mobil, hvor alle mine tjenester er oprettet med priser. Fungerer som et almindelige kassesystem, der automatisk overfører køb til Dinero og opretter salgsbilag. Jeg skal altså bare taste en tjeneste ind, og registrer hvor betalingen er foretaget, så fixer den resten. Kæmpe anbefaling. Jeg har også en kortlæser, der er koblet op via bluetooth, så visa, dankort you name it kan også bruges som betaling.

MobilePay: Jeg elsker (!) MobilePay. Jeg er ikke vild med deres gebyrer, men intet kærlighedsforhold er jo perfekt, så jeg lever med dens grådige tendens.

De her tre elementer redder mig hver dag, og gør det hele SÅ meget nemmere. Og hvem kan egentligt ikke lide det? Der findes selvfølgelig flere forskellige programmer og det er som med så meget andet bare at kaste sig ud i det, og så prøve sig frem.

Hvilke løsninger har du til at holde styr på det hele?

Synes godt om

Kommentarer