Dag 8 - min daglige rutine

Dag 8 

​Det lyder sindsygt frelst, men hver dag husker jeg at se mig selv i øjnene og minde mig om at jeg er helt ok og fint som mig. Også i undertøj der aldrig har matchet og med blød mor-delle efter udrugning af 2 drengebørn (og et massivt overforbrug af blandselv, bevares).

Jeg husker også at fortælle begge drenge mindst én ting, som de har gjort rigtig godt den givne dag. Det kan være at Arthur har leget med Asger, og været en god storebror der har delt ninjasværd med den lille stædige. Eller Asger der nusser mig i håret og siger 'elsker mor'. Det behøver ikke være noget vildt, men jeg husker at fortælle dem, at de har gjort en forskel. Med 2 stædige og viljestærke drenge, så går bølgerne højt nogle gange, især i tidsrummet 15-17, og jeg vil gerne huske dem på, at lige meget hvor meget det bliver skældt ud, så er de også helt perfekte som de er. 

For tiden minder Morten mig også dagligt om, at det vigtigste er, at vi har hinanden, stadig er sammen og at lige meget hvad der sker, så er det vigtigste at jeg ikke bliver syg igen. Imens jeg har ligget i nato-stilling herhjemme, og han har ordnet alt, kunne han sagtens have kastet håndklædet i ringen og råbt 'røv, men han har holdt ud og holdt om og holdt ved, og jeg elsker ham for det.Synes godt om

Kommentarer

Line
,
❤❤❤
Amalie
,
❤❤❤ i er seje!
Linnea
,
Åhhh <3 <3