Dag 7

Har opdaget at jeg er typen der har 20 kg snacks og blandselv i depotrummet, men minimalt af konserves. Og køkkenrulle, men intet wcpapir. Må klart oppe mine prep'er skills inden fødevarekrise/zombiangreb/pest trommer ind over planeten.


Arthur har lært at spille abc-sangen på vores ustemte klaver, hvor Asger er mere nærmere noget eksperimenterende fusionsjazz. Ingen af dem gider spille horn til gengæld.

Morten har haft hjemmearbejdsdag og har klaret telefonmøder med Randers Regnskov og 'TISSEMAAAAND' råbesunget som baggrundsmuzak. Tænker den mand er mere klar til apokalypse end de fleste. Men han lever jo også med os til dagligt.

Løbetræner alt for mange mennekser her på bjerget. Hvis resten af DK er bare 50% så klar på motion under nedlukning, så er vi uden tvivl verdens hurtigste land efterfølgende.

Har vi verdens vildeste Dronning og Statsminister.

Har jeg endnu formået ikke at webshoppe for alle de penge jeg ikke har tjent i denne måned. Fortjener faktisk en form for belønning...

Nå ja, nedlukning. Jeg lempede sidste kunde ud ad døren kl 9:46 i morges, og må først åbne igen den 31.3. Fedt nok.

Håber stadig at det var nogle virkelig fede skiture i uge 7 og 8, og voldsomt insta-venlige caféer folk var på i weekenden. Ahem.

#bestofnouw

Synes godt om

Kommentarer