Dåb

Så blev det lørdag. Og dagen før Prinsen skal døbes. Det ene hold bedsteforældre har været i aktion som deres Alteregos - Den Rene Tornado og Den Løsningsorienterede Tømre. Og jeg har forsøgt ikke at stå i vejen. Det er godt med forældre, der er indehavere af virklig mange stole og dejlig lange borde. Og en stor trailer. Og bil med træk. (og også virkelig mange lilla duge, der følger med, nu hvor jeg ikke ejer en eneste - endnu) Og nu er vi klar. Måske.
Hvad skal man huske sådan en dag?
Udover at blive nogenlunde enige om Navnet selvfølgelig...
Vi har bestilt brunch-til-afhentning og Skønne Camilla kreere både macarones og muffins. De invaderer al køleskabes plads lige om lidt. Og man bliver heldigvis slet ikke fristet af så meget sukker og koncentrerede kalorier pakket pænt ind. Overhovedet. Heldigt.
Hvid smoking til Prins Arthur er også ordnet. Og vores tøj er vist nok også rent. Overvejer sko-krise.

Prinsen har sovet sig igennem det meste af dagen. Dejligt for ham. Og dejligt for os. Sådan går det nemlig når man som baby beslutter sig for at holde fest hele aftenen. Med skrig og tårer.
Min Stærke Nordjyde har lige hentet ham ind. Helt væk og snorkende. Det er hårdt at være baby dagen derpå. Håber han er gladere i morgen.

Men altså - tror faktisk at vi er klar.

Synes godt om

Kommentarer