C&A og hvordan jeg kom ud i verden på en helt almindelig onsdag

Har været i ret fint selskab i dag.

Både i de 2 timer hvor C&A var så flinke at holde åbent og vise efterårskollektion frem. Og i de resterende timer, hvor Prinsen har serveret Dublo-suppe og kys krydret med 11-taller.

Men C&A. Det kunne jeg godt lide. Virkelig. Og nu hvor Prinsen, med lidt god vilje, er hoppet i en str. 92, kommer al det fine rigtige drengetøj. Endelig. Er nu officielt færdig med bamseidyl og puttenuttekrimskrams. Ikke at meget med førnævnte er sluppet ind i garderobeskab. Men nu behøves undskyldning ikke længere findes for at sende kæmpe nej-tak af sted i den retning.

Var inviteret til pre-åbning af C&A i Kolding sammen med 3 andre bloggere. De var ret meget mode-bloggere, jeg ret meget mor-blogger. Havde derfor hele børnetøjsafdeling heeeelt for mig selv. Ret fedt. Og yai for at der ikke kun var lyserødt/lyseblåt skær over hele linien. Var faktisk ret fine ting. Og tusind tak for god opvartning og dejligt selskab til både bloggere og C&A.

Her er lidt af hvad jeg forelskede mig i. Tog nummer 1 og 3 med hjem. Prinsen har spænet rundt i en magen til nummer 2, i Dagplejen, da de troede det var hans. Var lige ved at sige ja tak til den også. Så kunne han og Morgan have veninde-jakker. Den er virkelig lækker. Til gengæld kan den grønne lyne ærmerne af. Og så har man en vest. Voila! Sådan en slags 6-i-1, da den også kan vendes med vrangen ud. Så er den mere jogging-stylish. Prinsen elsker den. Og faldt i søvn inde i den (ok, 92 er måske lige stort nok. Endnu) på sofa. Tænker at han er fint tilfreds.

Synes godt om

Kommentarer

Marina / cand.mor
Marina / cand.mor,
Gud, er han i 92? D, den lille skid svømmer stadig i en del fra 80! Men lyder godt med C&A. Skal selv med til åbningen i Aarhus. Satser også på at Lou og jeg har børneafdelingen for os selv 😊
www.candmor.dk
line
line,
Me like....
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Instagram @lonesolee

Instagram lonesoleeInstagram lonesoleeInstagram lonesoleeInstagram lonesoleeInstagram lonesoleeInstagram lonesoleeInstagram lonesolee