C&A og hvordan jeg kom ud i verden på en helt almindelig onsdag

Har været i ret fint selskab i dag.

Både i de 2 timer hvor C&A var så flinke at holde åbent og vise efterårskollektion frem. Og i de resterende timer, hvor Prinsen har serveret Dublo-suppe og kys krydret med 11-taller.

Men C&A. Det kunne jeg godt lide. Virkelig. Og nu hvor Prinsen, med lidt god vilje, er hoppet i en str. 92, kommer al det fine rigtige drengetøj. Endelig. Er nu officielt færdig med bamseidyl og puttenuttekrimskrams. Ikke at meget med førnævnte er sluppet ind i garderobeskab. Men nu behøves undskyldning ikke længere findes for at sende kæmpe nej-tak af sted i den retning.

Var inviteret til pre-åbning af C&A i Kolding sammen med 3 andre bloggere. De var ret meget mode-bloggere, jeg ret meget mor-blogger. Havde derfor hele børnetøjsafdeling heeeelt for mig selv. Ret fedt. Og yai for at der ikke kun var lyserødt/lyseblåt skær over hele linien. Var faktisk ret fine ting. Og tusind tak for god opvartning og dejligt selskab til både bloggere og C&A.

Her er lidt af hvad jeg forelskede mig i. Tog nummer 1 og 3 med hjem. Prinsen har spænet rundt i en magen til nummer 2, i Dagplejen, da de troede det var hans. Var lige ved at sige ja tak til den også. Så kunne han og Morgan have veninde-jakker. Den er virkelig lækker. Til gengæld kan den grønne lyne ærmerne af. Og så har man en vest. Voila! Sådan en slags 6-i-1, da den også kan vendes med vrangen ud. Så er den mere jogging-stylish. Prinsen elsker den. Og faldt i søvn inde i den (ok, 92 er måske lige stort nok. Endnu) på sofa. Tænker at han er fint tilfreds.

Synes godt om

Kommentarer

Lone Sole,
De var unge ja. Men kunne bestemt præstere flere views end mig!
solespointofview.wordpress.com
Marina / cand.mor,
Sjovt sjovt sjovt 😊 Måske sådan de helt skægge små teenagebloggere?
www.candmor.dk
Lone Sole,
Nej. Ikke helt. Faktisk mest i str 86. Men der var så mange fine ting fra 92 og op, så jeg satser på at han kan passe det i løbet af vinteren. Jeg havde Kolding ret meget for mig selv. Der var 3 andre. Og de var ret hard core modebloggere. Ikke nogle der havde børn. Slet ikke 😃
solespointofview.wordpress.com
Marina / cand.mor,
Gud, er han i 92? D, den lille skid svømmer stadig i en del fra 80! Men lyder godt med C&A. Skal selv med til åbningen i Aarhus. Satser også på at Lou og jeg har børneafdelingen for os selv 😊
www.candmor.dk
line
,
Me like....