Byggeprojekt #2

Mit (næsten) eneste krav til vores nye hus, var at det skulle være plads til en ordentlig hjørnehørmer og hyggelig TV krog. Så det har Morten selvfølgelig sikret at jeg får. Mega win. SÅ! Nu er spørgsmålet bare; hvor finder jeg den bedste sofa? Har I nogle yndlingshørmere til at stå derhjemme? Eller har I bygget noget ud af kasser og paller? Hit me, jeg giver sgu en kasse piber i findeløn for det helt rigtige. Jeg har sat omkring 10 af de lange af til projektet.

Jeg har i lang tid haft et hemmeligt crush på Eddie fra SofaKompaniet. Han er overraskende billig af sådan en fætter at være. Og pæn!
Rå-skitsen så sådan her ud, inden vi tog af sted til arkitekten. Jeg har skrevet hjælpeord ind, så I har en chance for at gætte hvad der er hvor. Og IKEA kan godt regne med at få seriøst besøg, når vi kommer tættere på indflytningsdatoen. Jeg har f.eks. 2 drengeværelser der lige nu kun har en seng. Hver, godt nok, men stadig lige i underkanten til at fylde det hele ud. Alle 3 værelser har desuden lave, brede vindueskarme, som man kan sidde i. Forstiller mig det bliver mega hyggeligt at sidde der, selvom virkeligheden nok bliver mere a la opbevaring for kaos. Men hey, man må gerne drømme sig selv mere BoligMagasinet-ish.
 

 

Synes godt om

Kommentarer

Lone Sole,
Jeg kigger på ILVA. Er lidt skeptisk med hensyn til deres generelle omtale, men hvis sofaen er der, så må det være sådan. Og ja, Morten bygger bar. Jeg hepper på champagnekøler også. Siger til hvis det sker.
solespointofview.wordpress.com
Line
,
Weeeee....
Hjørnehørmer eller ej, så glæder jeg mig
Anne-Fie venter forresten på en date med Arthur eller Morten hvis ikke Arthur vil. Hun vil hvertfald gerne snart sove på stuegulvet igen
Marina / cand.mor,
Ser fabelagtigt ud! Og med udråbstegn efter Bar 😊

Vi har sådan en modulsofa fra ilva i grå uld. Så lækker og flader-agtig. Mener også at den kostede omkring 10.
www.candmor.dk