Byggeprojekt #1

Vores byggeprojekt har fået mursten. Jamen hvem havde troet, at jeg ville få så stor optur over sten. Men dét har jeg. Big time. De har lovet, at det bliver lukket inden jul, og det vil sige at lige om lidt står det med tag og vinduer og muligvis også al udvendigt træ - helt færdig på ydresiden. Og ligner et rigtig hus. Tænk, at der stadig er 5 måneders arbejde tilbage indvendigt...Men vi har ikke snakket så meget om det her hus, vel? Jeg skylder vist lidt. Så here we go:
Sidste år på denne tid begyndte Morten at tegne huse. Sådan lidt for sjovt, men også lidt for alvor. Og jeg vidste ærlig talt ikke om det var noget vi skulle. Bygge selv. Der er jo så mange fine hus til salg. Men han insisterede, og jeg roste og kom med rettelser og nye ideer. Og han viskede tålmodigt ud igen og igen og igen. Og jeg viste ham det ene hus efter det andet, og ingen fandt nåde hos ejendomsmægler-manden. Hårdt job sådan at skulle imponere den type. Men jeg havde set priserne på byggegrunde i Silkeborg, og kunne jo godt se at min drøm om 2000 m2 park-ligende have med plads til frugtplantage og blomstereng (ja ok, jeg kan godt selv høre det), ikke var inden for bare nogenlunde realistisk rækkevide.

Et par måneder forinden var vi centimeter fra at skrive under på et hus (som jeg fandt efter 10 timers intensiv søgning på boligsiden), men der viste sig at være noget helt galt med murværket. Og når ens Mutti lever af at undersøge den slags, så bliver sådan et hus ikke velsignet med hverken ros eller anerkendelse for den slags fejl. Så vi måtte ud og lede igen. For nu var vi besluttet på at skulle have mere plads, og Asger ud af garderobeværelset. Og gerne snart.

[gallery ids="4048,4053,4051" type="rectangular"]

Og pludselig på Mortens tegneprogram åbenbarede sig den perfekt planløsning. Som det vi ville have købt, bare bedre. Han har altså tegnet verdens bedste hus. Til os. Vi har købt en grund på 750 m2 , og ja, det er ikke en park, men det er vores. Men det bliver virkelig alletiders, og jeg bliver altid mere rolig og mindre stresset, når vi er derude. Det giver, trods mega byggekaos og markmudder, ro at se vores base blive bygget. Og nej, det kan selvfølgelig ikke anbefales at bliver syg med angst midt i sådan en omgang, og jeg har virkelig mange gange hørt på 'I har også gang i mange ting lige nu'-sætningen, men hvad skal vi gøre? Stoppe det hele og ligge os i natostilling? Heldigvis er Morten mega sej, og således tager han selv i IKEA på tirsdag og ordner køkkenindretning.

Og halleluja for ikke at skulle flytte mere, når alle kasserne er stablet indenfor dørene til maj.

[gallery ids="4073,4074,4075" type="square"]

 

 
  • Bolig

Synes godt om

Kommentarer

Lone Sole,
Og og og vi skal drikke Asti på terrassen lige om lidt til sommer.
solespointofview.wordpress.com
Lone Sole,
Jeg er så mega glad for det!
solespointofview.wordpress.com
Line
,
Det bliver så fantastisk ❤❤
Lone Sole,
Tak! Det blive så vildt. Jeg giver Asti og hvidvin til sommer ❤️
solespointofview.wordpress.com