Børneeksem

Ja, så skiftede vejret igen igen igen (igenigenigen). Og derfor har jeg brugt 3 x månedsløn i cremer til Asger'en. Og han er virkelig ramt. Og hvis der er andre derude der sidder og tæller mønter for at købe mega dyr, men også mega GOD, creme, så vil jeg bare lige tippe om at der kører en konkurrence hos A-Derma på deres facebook, lige her, på vores yndlingsprodukt.

Og så er gode råd ellers velkomne. Vi tager ukritisk imod alt.

Synes godt om

Kommentarer

Lone Sole,
Tak for tip. Det skal helt klart tjekkes ud.
solespointofview.wordpress.com
Nina B
,
Tjek om der ikke er noget at spare i Tyskland: https://www.apo-rot.dk/index_markenshop.html?id=226
Signe O.
,
Når der er behov for steroidcremer (som Locoid) giver det faktisk mere mening, og bedre resultat, hvis man i stedet bruger en stærkere udgave (som fx Betnovat). Konceptet vil så være at bruge cremen som en "kur" i fx en uge, morgen og aften.
Derudover bør man egentlig være på vagt overfor de meget fede fugtighedscremer. Det giver jo umiddelbart rigtig god mening med så højt fedtindhold som muligt, fordi eksemhud ofte er tør. Grunden til at jeg skriver dét om fugtighedscremerne er, at en meget fedtholdig creme ligger sig som en barriere på huden - men huden nedenunder har uendeligt svært ved at ånde, og eksemhuden kan give sig til at "koge".
Det er stadig meget vigtigt at bruge en fugtighedslotion. Hvad man vil bruge, er jo lidt en temperamentssag.. Vi har også gode erfaringer med A-derma.
Derudover: hold antallet af bade på et minimum. Vand udtørrer huden. Køb også gerne en showergel (eller evt vaskeolie i den kolde tid) uden sæbe i. Purely Professional har i øvrigt en parfumefri "skum-shampoo' til sart hud.
Jeg håber, han snart slipper lidt for det eksem, for det ér bare træls!
Jeg håber ikke, jeg virker for belærende...? Men jeg har selv lidt af atopisk eksem (døjer stadig lidt med det i perioder), min søn er svært ramt og så er jeg sygeplejerske.. 😊
Birgitte B,
Jeg ved ikke noget om børneeksem, men jeg læste et godt tip hos Jo, som kunne være værd at prøve? http://josmakeupblog.dk/2015/11/12/problemhud/
Kh. Birgitte
www.birgitte-b.dk
Amalie
,
Jeg er også virkelig glad for A dermatologi - og Viby apotek er begyndt at have noget der hedder bioderm, som også er lækre cremer og sæber, som også hjælper mod kløe og tørhed. Det er godt nok mig der er ramt og endnu ikke (7-9-13) Lilian, men det hele duer også til børn fordi det er så mildt. Desuden slutter jeg tit mit bad af, med at skylle i lidt køligere vand, så føler jeg det klør lidt mindre 😊 oil har forresten også hjulpet mig til tider 😊
Og god bedring med den lille fyr! ❤ håber det kan hjælpe ham 😊
Lone Sole,
Ja det er virkelig træls!
solespointofview.wordpress.com
Lone Sole,
Ja Arthur voksede heldigvis fra det, men hold op Asger er angrebet. Har er stort set hver dag siden 1 måned blevt smurt med locoid. Det er hård kost for huden! Jeg har også hørt godt om Avéne.
solespointofview.wordpress.com
josmi
,
stakkels lille Asger - og hans forældre
Mette
,
Har I prøvet Raunsborgs håndcreme? De har lavet en ny serie uden parfume... Det er ikke dokumenteret, men jeg har hørt mange fortælle at den har hjulpet på deres eksem...
Lone Sole,
Nej dem har vi ikke prøvet. Men hvis de har et godt rygte er det helt sikkert et forsøg værd. Tak.
solespointofview.wordpress.com