Barselsgave til far

Jeg har været omgivet af dejlige mennesker efter Asgers flugt fra den lune 1 værelses, og har modtaget selvforkælelsesbarselsgaver, til når jeg engang har tid til at komme i bad. Tak! Shit jeg glæder mig til igen at dufte godt og få lækkert blødt hår, der endnu ikke er fældet helt væk.
Piger er taknemmelige at købe gaver til. En tur i Matas og vupit, vi er lykkelige. Ja, eller BodyShop som jeg har et nært kærlighedsforhold til (især fordi min lokale BodyShop'er altid lige har tid til at ligge en hverdags make up, når jeg træt kommer dumpende forbi med rodet knold og efterspørger en creme der kan redde det hele).

Men i forbindelse med gaveudvekslingen har jeg opdaget, at der ikke rigtig findes noget til den nybagte far. Jeg har forhørt mig hos Tante Google. Og vi er ude i en gråzone, hvor der popper op artikler skrevet af kvinder, der forslår ting som familiebilleder, spa og wellness, som deres mænd helt klart ønsker sig (det gør de simpelthen ikke. Jeg tror ikke på det!). Der er også websteder som har gode ideer, a la racerbiltur og lignende. Men jeg mangler altså de rigtigt ideer til de rigtige nybagte fædre. Sådan en som Morten. Hvad ønsker de sig? Hvad har de brug for? Jeg er sikker på at brunch, tur på Jyllandsringen eller cremer til de tiltrængte brusebade, ikke er det han drømmer om lige i denne forbindelse.

Har været helt blank. Faktisk så blank at jeg heller ikke har formået at finde en fødselsdagsgave til manden der fyldte 35 i mandags...

Og jeg er ude over, at det er mig, der har lavet det hårde udrugningsarbejde, og som sidder på puder her 2 uger efter fødslen. Det er Morten der har holdt sammen på familien det sidste halve år, imens jeg har arbejdet mig igennem den ene pose hvidt brød med smør efter den anden.
  • Arthur

Synes godt om

Kommentarer

Luna
,
Hvis han er en mand, som forstår at gå med et pænt ur, er det en oplagt ide, som holder mange, mange år 😊
.. Lidt ligesom vi rigtig gerne vil have smykker..
Lone Sole,
God ide! Er straks på sagen. Han har faktisk noget med ure...
solespointofview.wordpress.com
Marina / cand.mor,
Synes bare, at mænd generelt er svære at købe gaver til, må jeg indrømme. Er dog sikker på, at de fleste mænd vil blive ret glade for et gavekort til 10 x 2 store bøffer fra slagteren. I kommer jo alligevel ikke ud at spise på MASH lige foreløbig og med det gavekort kan han brilliere hjemme i køkkenet (og du kan tørre madlavningen af på ham 😉).
www.candmor.dk
Lone Sole,
De er mega svære! Store bøffer er sådan en god ide! Og nej vi kommer højest på Jensen's det næste stykke tid :-/
solespointofview.wordpress.com