Asger 4 måneder

Min baby er sulten. Det var sundhedsplejerskens konklusion, da jeg fortalte hvordan vi ikke sov om natten. Og da jeg nævnte hvor ustabilt han sover om dagen. Og da hun vejede og målte ham, og fandt han både for let og kort.
Så føler man sig jo som alletiders mor, der ikke har været i stand til at fodre sit yngel ordentlig af, og derfor er skyld i at han sover dårligt og er sulten hele tiden. Herligt. Og hun spurgte om vi havde overvejet flaske, hvilket vi ikke bare har overvejet, men også prøvet flere gange. Uden succes. Hun havde ikke nogle tips eller tricks, men syntes at vi skulle overveje at starte stille op med mos inden så længe. Og ellers øve flaske. Jamen, det lyder da virkelig som en overvejelse....vi starter NU.

Asger fylder 4 hele måneder i dag. Og vi startede dagen ud med at smage på most banan i havregrød. Og han åd. Både egne fingre, skeen, min hånd, grød, tallerken og hagesmækken.
Stakkels lille fyr, der bare har været for sulten til at sove ordentligt, og derfor har skreget på mad hver 2. time hele sit korte liv.

 
  • Arthur

Synes godt om

Kommentarer

Lone Sole,
Ja. Jeg satte mig også til at tude. Stakkels fyr. Synd at han ikke gider flaske. Både for ham selv og os. Vi ligger godt fra land med grød, og håber at han hurtigt kan klare andet en bare smagsprøver. Han virker glubsk....
solespointofview.wordpress.com
Marina / cand.mor,
Årh, lille gut altså! Men dejligt at sundhedsplejersken foreslår flaske og det ikke bare er ammeammeamme, der er det eneste rigtige.

God fornøjelse med grøden.

Kh. Marina
www.candmor.dk
Lone Sole,
Du er en skat! Jeg prøver straks at finde en, for det skal da helt sikkert prøves. Tak 😊
solespointofview.wordpress.com
Maj-Britt
,
Jeg har fået at vide at medela flasker og sutter skulle være gode, da de minder om brystet. Tænker det kunne være et forsøg værd. Håber i alle får sovet.