Asger. 3 måneder.

Tak til følgende ting , der i Asgers første 3 måneder har gjort mit liv bedre.

- Asger. Giver sig selv.

- Natten, der til hans 3 måneders dag med mig, som bød på 6 timers uafbrudt søvn. Endelig. Var tiltrængt.

- Ipren og panodiler. Nødvendlig med fuld smertedækning de første 4 uger, når babyen ankommer (lidt for) hurtigt.

- Bækken-Birgit. Kunne ikke bevæge mine ben eller gå selv de første 3 døgn efter fødslen. I dag har jeg hoppet på trampolin sammen med Arthur. Hun har magiske hænder. Intet mindre.

- Babyinsatsen til Tripp Trapp'en. Når babyen ikke vil ligge selv.

- DR Ramasjang. Til når der skal ammes, og Arthur er et røvhul. Det virker. Alle kneb (knib) gælder.

- Mad fra fryseren. Tak til verdens bedste farmor, der har pumpet vores kummefryser som en foie gras gås lige inden slagtning.

- Kélual. Vidundermiddlet til når babyen er angrebet af så meget arp at den ikke kan åbne øjnene.

- Lussekam. Til alt det forbandede arp.

- Mandelolie. Til alt det forbandede arp.

- Kaffe. Med og ude koffein.

- Min Lillesøs. Alt kan trænes op igen. Det siger hun altså. Og jeg HAR vist hende min mave. Måske der stadig er håb for bikini til sommer.

- Vished. Visheden man har erhvervet sig fra den første baby, og som gør at man ved at alt er en fase. Og at den næste fase helt sikkert er bedre. Der er stadig håb for min nattesøvn, selvom Asger de første 3 måneder har sovet værre end en stressramt krigsveteran.

- Locobase. Hvis jeg syntes at Arthur havde dårlig hud og børneeksem, så har Asger åbenbart planer om at slå ham big time i den kategori. Havde lykkeligt glemt hvor fedtet 6 kg baby bliver af det stads. Har til gengæld igen virkelig bløde hænder.

- Langt hår. På hovedet that is. Aner ikke hvordan man skulle klarer de sene/tidlige timer på døgnet med hår hængende ned i ansigtet. Eller magte at vikle baby med ufrivillig gribe-refleks ud af parykken hver gang.

- Verdens bedste morfar og mormor, der uden at blinke kommer kørende med alt til barnedåb. Til 40 mennesker. I CargoTraileren. Og rydder hele stuen og gør alt klart. Og fjerner alt igen dagen efter.

- Lansinoh Lanolin creme. Mine bryster havde ikke overlevet at skulle opfodre så glubske en baby uden. Også selvom det har en kilopris højere end guld.

- Min blog. Lyder banalt, men jeg kan så godt lide jer derude og jeres kommentar til alt og ingenting.

- Morten. Uden ham havde jeg kastet håndklæder i ringen, råbt røv (ok, det har jeg gjort. Flere gange) og skredet fra det hele, når babyen for 12. gang om natten har skreget efter mad.

- Kleenex med balsam. Hold nu op jeg har tudet. Over alt.

- Søde smser. Fra alle. Det holder altså.

- Kiwis bland-selv-slik-afdeling.

- Lister. Har fuldstændig mistet grebet om at kunne huske.

- Evnen til ikke at stresse over at min hjem ikke ligner noget fra Bolig Magasinet. Selvom jeg godt gad at der flød mindre strømper rundt i sofaen, at brugte suttebrikker selv kogte sig efter brug og at Arthur besad evnen til ikke at sprede lego ud over samtlige 116 m2.

 

  • Arthur

Synes godt om

Kommentarer

Lone Sole,
Godt du morer dig:-D Det skal ikke være så stramt det hele. Og helt ærligt. Silkeborgs Kiwi vinder over alle andre i bland-selv-slik
solespointofview.wordpress.com
ameysthia
,
Tror ikke jeg kunne være mere enig.. nikker med på næsten alle punkter og more mig lidt 😊