Asger

De her skinkelår blev forresten 1 år i onsdags. Han fik en pakke tuscher, som nu snart er suget fri for farve. Han er effektiv.

Asger arriverede verden efter 3 presseveer - og har lige siden givet langemand til koncepterne 'at vente' og 'søvn'. Asger finder sig i intet, og er Arthurs absolutte modstykke. Vi har altså præsteret at lave en A og Å ud af præcis samme gener, hvilket jeg virkelig er imponeret over. Asger har sagt rigtige ord siden han var 7 måneder og nægter at gå selv, selvom han sagtens kan. Han gør det nemlig når vi ikke kigger. Helst hen til Arthur, der i hele Asgers korte liv har været hans store kærlighed. Og lige nu begynder Arthur heldigvis at gengælde den åbenlyse flirt, og uddeler nu både krammere og kys, når han ser Asger i børnehaven. Jeg smelter hver gang, og forstår ikke hvorfor verden ikke stopper op og bryder ud i gospel og klapsalver, når det sker. Jeg skamroser selvfølgelig Arthur hver eneste gang, da han stadig er lidt skuffet over at den lillebitte baby, vi kom hjem med fra hospitalet, ikke kan spille fodbold eller golf. Jeg har hørt nogle være bekymret over, om de nu også vil få et godt forhold, når kærligheden fra Arthurs side har været lidt kølig. Jeg har aldrig selv været bekymret. De er verdens bedste hold.
 
  • Arthur

Synes godt om

Kommentarer

Birgitte B
Birgitte B,
Tillykke med ham. Han lyder som en dejlig dreng. Kh. Birgitte
www.birgitte-b.dk
Lone Sole
Lone Sole,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Instagram @lonesolee

Instagram lonesoleeInstagram lonesoleeInstagram lonesoleeInstagram lonesoleeInstagram lonesoleeInstagram lonesoleeInstagram lonesolee