Alt det man ikke fortæller

I ved godt, alt det man bliver advaret om, når man er i gang med at reproducere ikk?! Der glemmer folk at nævne ‘ulvetime’.

Alle fortæller om søvnmangel, vågne nætter, ømme bryster (ej faktisk glemmer andre mødre også tit t advarer om hvor sindsygt nas det gør at amme i starten) og fødsler fra helvede, men ingen. ingen. nævner at ens afkom forvandler sig til frådende zombier med så lav tolerance overfor omverdenen, at man må kaste halvkogt pasta fra køkkenet ind på bordet med en sikkerhedsafstand på minimum 4 meter til nærmeste barn., for at redde sig selv.

Alt der det med søvnen og mangel på sammen, det kunne jeg sagtens sætte mig ind i. Og det holde stik. 100%. Vi sover f.eks. stadig ikke herhjemme. Men hvis noget havde sagt at timerne mellem 16-18 har samme virkening på børn, som fuldmåne har på ulve, så havde jeg tænkt, at de nok gav den lige lovligt meget gas på fantasien.

Men man bliver som sagt klogere. Og jeg forsøger hver dag at forfine min taktik udi overlevelse alene med 2 unger omkring fodringstid. Det er stadig plads til forbedringer, vil 50% af husstanden nok mene.

Mit tårnhøje forbrug af blandselv, piber og kaffe vil jeg gerne advarer om. Og det er steget proportionelt med antallet af unger. Jeg siger det bare.

[gallery ids="3017,3016,2182" type="rectangular"]
  • Arthur

Synes godt om

Kommentarer