Alle troede hun var udvandret, men du gætter aldrig hvad der i virkeligheden var sket....

Wow det er lang tid siden! Men helt ærligt, vi har været nedlagt at den er ondsindede influenza siden januar. Godt jeg ER fyret, ellers var jeg da røget ind til samtlige omsorgssamtaler der findes i hele verden. Og apropos...1 dag tilbage som offentligt ansat ( i denne omgang, bevares). Det er virkelig mærkeligt. Især fordi det jo ikke er selvvalgt. Jeg har ikke selv smidt papiret på bordet med opsigelsen og nye ting i horisonten. Jeg er sådan set bare valgt fra, og selvom jeg stille undre mig over hvordan de egentligt skal undvære mig, så er det altså sidste gang på min pind i morgen. Av.

Men derfor har jeg også været lidt fraværende. Men alt er fint. Sådan set. Jeg har inviteret de bedste chicks til sjusser og blandselv lørdag aften i vores nye bar, og jeg glæder mig ærlig talt ret meget. Når man nu er fyret, så må man jo få det bedste ud af det, og i mit tilfælde hedder det denne gang sjusser og damer. Til indvortes og udvortes, om man vil.

Angående Nailed It! så er jeg mega optimist. Alt grej og udstyr er på plads. Der er kunder hver uge, selvom det selvfølgelig er begrænset når det der arbejde-der-ikke-vil-have-mig optager dagtimerne (ikke bære nag, ikke bære nag!). Nu afventer jeg lige den der lockout, inden jeg giver fund skrald med konfirmationsnegle-reklame.

Min hjemmeside er næsten på plads og siden på facebook lever i bedste velgående. Så hvis du mangler negle til forårets fester, og er i nærheden, så skriv.

Og så er jeg stadig med i Den Vildeste Negledyst. Jeg vandt første runde for 'newbies'. Sgu.


Synes godt om

Kommentarer

Amalie
,
Glæder mig! Det bliver godt det hele ❤😍🍸
Line
,
Nyd tiden som bare dig...you rock girl...