'-Ollo?'

Jeg oplevede noget nyt i går. Eller faktisk var det Arthur der deputerede. I opringning til Farfar. Først troede jeg, at han bare ville snakke om farfar, så jeg pludrede løs om golf og farfar og farmor og have og at de snart kommer. Men nej. Arthur greb efter lange forklaringer på både forståeligt dansk og mere uforståeligt babysk samt en del tegnsprog, Æblemobilen. Og satte den for øret og sagde 'ollo' - hvilket forresten er det fineste og sødeste ord, stumt 'H' eller ej.
Drengen, der normalt er ret skeptisk overfor opkald og stemmer på mennesker han ikke kan se, ville dælme ringe. Og han sagde både 'Hej' og 'Ja' til spørgsmålet om, om han havde det godt, da Farfar snakkede til ham.Og Mens Arthur gjorde tegnet for at spille golf (det vises virkelig mange gange i løbet af en dag), måtte jeg oversætte og fortælle at der ønskes golfmakker, snarest muligt. Golf udtales forresten 'olf'. Der ses et mønster ikk? Og jeg har lovet en uddybning på hvorfor jeg nægter at være fodboldmor - det kommer. Det lover jeg. I mens har jeg en knægt der kan holde korrekt på en kølle, forklare hvordan reglerne er og som øver bunker-slag fra den nye store sandkasse.

Tror han er klar til Skype nu. Vi prøver senere. For Farmor har fødselsdag i dag. Og i går blev hun erklæret for vinder over kræften, og er således 100% rask.
Jeg tænker, at det er den største fødselsdagsgave man kan få

Synes godt om

Kommentarer

Lone Sole,
Nubii har vi til gode, men det er ellers også sejt. Ja det er altså virkelig dejligt og hænderne-over-hovedet med farmor!
solespointofview.wordpress.com
Marina,
Ej, hvor sejt. Altså det hele! Især Farmor men også 'olf og 'ollo. Herhjemme kan der være problemer med j, som bliver til n. Derfor har jeg i flere dage lyttet til en eksalteret lille dreng, der råbte nubii, nubii, når noget gik efter hans hoved.
www.candmor.dk