2021 din hotte lille skøjte!

Ærligt, 2020 har været en led omgang som selvstændig!

Heldigvis - eller - selvfølgelig(!) har jeg tegnet et par gode forsikringer, herunder a-kasse, så der stadig kommer nogle penge ind. Men wow det har holdt hårdt! Ikke ét ondt ord om håndteringen af corona og de voksne der bestemmer i landet, men da vi for 2. gang lukkede ned midt i min allertravleste måned skulle jeg lige sidde lidt for mig selv (og bande ned i en gigantiske g&t)

Lækkert nok, starter 2021 med 14 dages hjemmeskole og en 5 årig, der glædeshopper omkring med udsigten til endnu mere tid herhjemme. Kan god afslører at jeg spurter ind på www og finder opgaver, som både kan beskæftige den 8 årige og ham på 5, der alligevel starter i skole til sommer. Og som forresten både dividerer og ganger med større tal, end jeg kunne i 4.

Når jeg finder noget godt (jo jeg gør!), skal jeg så ikke lige dele det herinde? I kan jo også velsigne kommentarfeltet med gode råd, så kan vi hjælpe hinanden.

Men planen er skole fra 9-12, med utopiske forventninger om at de kan sidde med noget selv. Fordi jeg lovede jo at jeg ville have mit bogmanus færdig inden vi hoppede ind i '21, oooooog deeeet har jeg også næsten.

Så 14 dage med begge unger hjemme virker jo som alletiders tidspunkt til at redigeret de 400 bogsider igennem ... ahem ... og i anledning af 1. januar, tænker jeg at jeg smider mit planlagte åbningskapitel op senere, for så kan I ligeså godt være lidt med i processen (om I vil det eller ej)

Og her er et billede af fine Lillian, der har underholdt mig som det alvidende tale-vandfald hun er, hele formiddagen.

Synes godt om

Kommentarer

Amalie
,

❤️❤️❤️