10 sandheder jeg fortæller mine børn

  1. Nej, mummy drikker ikke saftevand. Det er rødvin. Og det er mit!
  2. Jeg har virkelig ikke lyst til at lege skyder-leg igen igen igen. Prøv med Asger, han er vild med det (og alt hvad du ellers laver generelt)
  3. Det er NAT! Alle andre sover. Når klokken ikke er over 7, så er det nat. Det har vi voksne vedtaget, og du har virkelig bare af at rette ind.
  4. Hvis du skriger og vækker Asger, kommer DU simpelthen selv til at putte ham igen. Den der vækker babyen (den 2 årige - men han er altså stadig væk lillebitte) putter den. Det er regel numro uno! Og det gælder også dig, dit hysteriske bæst.
  5. Mummy trænger til kaffe.
  6. Man kan godt stoppe med at trække vejret, hvis man skriger virkelig højt, virkelig længe. Måske på grund af luftmangle, måske på grund af overlagt ninja-mor angreb.
  7. You-tube virker ikke i dag. Fordi jeg har slukket for internettet. Og ikke orker flere voksne mænd, der tester hotweels og laver voice-over med lys og alt for entusiatisk stemme.
  8. Det gjorde herrenaller at få lavet alle mine tatoveringer. Men ikke nær så nas, som det gjorde at føde jer og erhverve sig henholdsvis 2. og 3. grads bristning.
  9. Drenge kan sagtens lære at strikke. Men de skal være lidt større end jer. Og jeg skal først lære at meditere og finde indre ro og endeløs tålmodighed.
  10. Jeg er vild med jer begge 2. Lige meget. Især når I sover.


Synes godt om

Kommentarer

Line
,
❤❤❤
loaloa
loaloa,
Jeg grinte så meget ved dette opslag, elsker den lidt sarkastiske humor!
nouw.com/loaloa
Sille M
,
Man må gerne være ærlig som mor. Især med rødvin 😃
Linnea
,
Jeg er så meget på den liste! 😃
TanjaBananja
,
Børn spørger jo også helt vildt utroligt meget! helt tiden.
TanjaBananja
,
jeg har forresten delt din blog, du er virkelig sej til det her!
Sanne / therealdeal
,
Hell ja for den! Mødre er overhovedet ikke så perfekte som de allesammen skriver rundt omkring. Vi har behov, som f.eks. rødvin.
Monica
,
Åh de forbandede hot wheels! Jeg magter dem ikke.....
tinna
,
hehehe