10 om mig; Amalié edition

...Og så gik det ikke værre eller bedre end at jeg bad nogle af mine nærmeste om at skrive 10 ting ned. Om mig.

Og jeg lovede ikke at redigere i det, eller pynte på (u)sandheder, eller komme på lange forklaringer eller undskyldninger. Til gengæld sagde jeg ikke noget om billedematerialet, der muligvis ville følge med blogindlægget, hvilket har givet mig en vis balance i magtforholdet. Jeg gemmer nemlig på den slags til passende lejligheder.

Denne søndag er det Min Amalié der pynter bloggen.

Første gang jeg mødte Amalié var til en julefrokost. Og jeg regnede med at vi var omtrent samme årgang, og derfor kunne hun vel sagtens klare en frisk, lille drink til at starte festen med. Det viste sig relativt hurtigt at Amalié faktisk ikke havde sniffet til så meget som en dråbe alkohol før i sit liv, da hun var 14 og jeg nærmere 19.

Men here goes; Amalié med 10 om mig:


Min navn er Amalie, her på bloggen går jeg mest under Min Amalié. Jeg blev adopteret som ekstra Sole lillesøster tilbage omkring 2005 – sådan cirka. Lone er en af mine bedste veninder, og hun har været med til de fleste af de store og vilde ting der er sket i mit liv – og man er faktisk ret heldig, hvis man har en Lone ❤

Jeg har fået lov til at lege med i dag, og give jer ti ting i måske ikke vidste om min yndlings Lone;

  1. Lone er virkelig god at drikke kaffe med – altid! Altså hun er også god til at drikke det selv, men også virkelig godt selskab til kaffen – især hvis man også medbringer hvidt brød…
  2. Lone er altid meget ærlig om alt – hvilket blandt andet var en af grundene til at jeg egentlig var ret rolig omkring da jeg skulle føde, for jeg vidste ret meget om processen, og hvad man kunne ende med af skader (selv tak for pæne billeder på nethinden!) – og hun forberedte mig i det hele taget ærligt, men kærligt på det at blive mor.
  3. Lone kommer nogle gange til at drikke andre fuld..
  4. Men hun sørger til gengæld ALTID for at man kommer godt hjem – lige gyldigt om det kræver opringninger eller ekstra taxatur i mørke og midt om natten ❤
  5. .. og hun er ellers ikke selv så glad for det med mørke.
  6. Lone er SÅ god til at lægge virkelig pæn (og også vild når det kræves!) makeup, og var derfor både den der stod for den vilde og party glade makeup til min polterabend, og den flotte enkle og klassiske på selve bryllupsdagen – og den holdt hele dagen!
  7. Lone har altid rittersport med til Band konkurrencer – med pebermyntesmag – det er nemlig vores held! Og når det er held på konkurrencedagen feder det heldigvis ikke.
  8. Lone har ret meget styr på biler, store maskiner, og det at holde styr på tissende tissemænd når man skifter ble – men som kiggede på min Baby-Lilian (som heller ikke er den mindste baby!) der blev skiftet og udbrød: ”Jeg ville simpelthen ikke vide, hvad jeg skulle gøre med alle de folder!” 😂
  9. Lone og jeg har arrangeret ægteskab for nogle af vores unger – Lilian er Asgers pige!
  10. Lone ses jeg alt for lidt med – fordi børn, hverdag, sygdom og alt muligt andet fylder. Men derfor er hun der altid alligevel – og jeg glæder mig til mange flere stunder med og uden børn.

Læs flere indlæg med gæsteskribenter lige her.

Synes godt om

Kommentarer