1 arbejdsdag

[gallery ids="1799,1788,2041,1959,2274,1965" type="rectangular"]

Så sluttede min barsel.

Næsten 2 år er gået siden jeg en tidlig juni-morgen listede ind til Morten med 2 røde streger. Jeg måtte smide en sygemeldning ret hurtigt derefter og fik fred til at ligge i ske med vores wc og kaste op. Og kaste op. Og kaste op. Og få kærlighed fra Arthur, der til stadighed passer på mig.

Undervejs har jeg udarbejdet Soles Fødselsforberedelse, som alle kommende mødre og fædre burde læst. Selv tak. Og jeg har være meget gravid! Og googlet 'Stjernekigger', og fødte heldigvis verdens lækreste baby så hurtigt, at jeg ikke tør gøre det igen. Godt 2 timer er simpelthen lige hurtigt nok, trods alt. Jeg indførte 'En søstrekorrespondance', der desværre er udgået igen, da min lillesøs er stukket af til Grønland, og sms'er er skiftet ud med Skype. We will be back. Arthur har været tæt på at blive gjort arveløs og jeg opdagede at babyen ikke begyndte at sove efter noget tid. Han sover stadig ikke. Han skriger til gengæld stadig. Dejligt. Og så har jeg strikket en cardigan, som jeg har boet i lige siden.

Og i dag har jeg været på arbejde, imens Morten holder vinterferie med begge drenge, og derfor er stukket af til Nordjylland til Farmor. Og de bliver der indtil tirsdag aften.

Mine damer og Herre - jeg skal derfor SOVE.SÅ.MEGET.I.NAT.

Ses!

 

 

 
  • Arthur

Synes godt om

Kommentarer

fru.munk.frederiksen
,
Er kun en lille smule misundelig på det der søvn 😋 <3
Lone Sole,
Tak! Jeg går i seng lige om lidt. Skal fylde hele sengen 😃
solespointofview.wordpress.com
Line
,
Håber du får knaldet så meget brikker, så du vågner helt høj og veludhvilet imorgen tidlig
Lone Sole,
Line
,
Håber du har sovet fantastisk